BİST
1425
ALTIN
523.314
DOLAR
8.5298
STERLİN
12.1024
EURO
10.4258
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Son Dakika
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında...
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
THY'den Uçuşlarda Düzenleme
Son Dakika
Rusya, Türkiye'ye Uçuş Yasağını Uzattı
Son Dakika
"Tarihi Forma" Gökyüzüyle Buluştu
Flaş Haber
Bakan Koca: Hedef Eylül Ayında Normalleşmek
Kapat

Evlendirme Dairesi Önünde Nikah Tarihi Kuyruğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kademeli normalleşme ile birlikte nikah tarihi almak ya da daha önceden aldıkları tarihleri değiştirmek isteyenler, sabahın erken saatlerden itibaren evlendirme daireleri önünde kuyruk oluşturdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Haziran 2021 Salı 14:42
812 Okunma

Avcılar Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi’nin önüne saat 06.30’dan itibaren gelmeye başlayan çiftler, kapı önünde kuyruk oluşturdu. Bir görevli de karışıklılık olmaması için çiftlere numara verdi.

"1 saatte 30 başvuru aldık"

Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Dairesi Nikah Memuru Şefi Destegül Koçak, yoğunluğu bekledikleri için mesaiye 1.5 saat erken başladıklarını söyleyerek, 1 saatte 30 başvuru aldıklarını kaydetti.

Evlendirme dairesi önünde nikah tarihi kuyruğu oluştu

Koçak, kısıtlı salon ve evlendirme memuru bulunduğunu, başvuruların büyük bölümüne istenen tarihleri veremeyeceklerini ifade ederken, sıra bekleyen çiftler ise, uzun süredir normalleşmeyi beklediklerini ve umutla nikah tarihi almaya çalıştıklarını söylediler.

Anahtar Kelimeler:
EvlendirmeNikahDaireKahraman HaberNikah TarihiNormalleşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.