Son Dakika
6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Son Dakika
Piyasanın En Değerlisi Foden
Son Dakika
Liselerde Yüz Yüze Eğitim Başladı

Ümit Özdağ Ayyıldız Hareketi'nin Yol Haritasını Paylaştı

İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, ziyaretler için geldiği Adana'da 'Ayyıldız Hareketi'nin yol haritasını paylaştı. Özdağ, "Milletimizin yüzde 90'dan fazlasının oyuna talibiz" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
07 Haziran 2021 Pazartesi 19:49
732 Okunma

'Ayyıldız Hareketi'nin lideri, İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, Adana'da Bağımsız Milletvekili İsmail Koncuk ile birlikte basın mensupları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Bütün Anadolu'yu karış karış gezeceklerini anlatan Ümit Özdağ, "Biz milletimizin yüzde 90'dan fazlasının oyuna talibiz" diye konuştu. 

'Ayyıldız Hareketi'nin yol haritasını da paylaşan Özdağ, 'Atatürk çizgisinde partileşme hareketi' olduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahında ziyaret ederek, yola çıktık. Aynı gün 'Ankara Ayyıldız Hareketi'nin eş güdüm merkezini kurduk. Buna müteakiben her şeyin başladığı yere yolculuk yaptık" dedi.

Ümit Özdağ, daha sonra beraberindeki heyetle Seyhan'da Atatürk Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Özdağ, kurulacak partisi hakkında bilgilendirme yaptı. 

Anahtar Kelimeler:
ümit özdağAyyıldız HareketiKahraman HaberAdanaIstanbulSiyaset
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.