BİST
1446
ALTIN
524.397
DOLAR
8.6231
STERLİN
12.2053
EURO
10.5039
Son Dakika
6 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Son Dakika
Piyasanın En Değerlisi Foden
Son Dakika
Liselerde Yüz Yüze Eğitim Başladı

İstiklal Yolu Yürüyüşü, Yarın Başlayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü, yarın Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde başlayacak.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
07 Haziran 2021 Pazartesi 17:52
713 Okunma

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamada organizasyonun, Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta 8-11 Haziran'da düzenleneceği belirtildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonuna kayıtlı sporcular ve vatandaşların katılacağı yürüyüşün, Kurtuluş Savaşı'nda cepheye cephane ile erzak taşıma güzergahı olan ve tarihi milli park ilan edilen İstiklal Yolu'nda gerçekleşeceği aktarıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılacağı organizasyonda, İstiklal Yolu Bisiklet Yarışı'nın da startının verileceği kaydedildi.

Toplam 5 güne yayılan etkinlikler kapsamında, her gün farklı bir tarihçinin katılımıyla söyleşilerin yapılacağı ve tiyatro oyunlarının sahneleneceği ifade edildi.

İkizdere'de Gösteri, Yürüyüş ve Basın Açıklaması Yapılması Yasaklandı
"Turistim" Dedi, Belgesini Gösteremeyince Ceza Yedi
Londra'da Binlerce Kişi Tedbirleri Protesto Etti
Kahramanmaraş'ta Turizm Yatırımları Devam Ediyor
Anahtar Kelimeler:
Gençlik Ve Spor BakanlığıAtatürk Ve İstiklal Yolu YürüyüşüKahraman HaberInebolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.