Tunceli Belediyesi'nden İhalelere Son

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, tasarruf etmek amacıyla belediyedeki ihale sistemini kaldırdıklarını açıkladı. Maçoğlu, belediyedeki tüm işlerin Tunceli halkı ve belediyesinin desteğiyle yapılacağını belirtti.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
11 Mart 2021 Perşembe 10:04
61 Okunma
Tunceli Belediyesi'nden İhalelere Son

Türkiye Komunist Partili Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, son 2 yılda park, yol, inşaat, kaldırım gibi projeleri ihale usulü olmadan gerçekleştirdi. Cumhuriyet ve Moğultay mahallelerinin bağlantı yolunu genişletme çalışması için belediye imkanlarını ve halk desteğini kullandı.

Bağlantı yolunu genişletme çalışmasının ihaleye çıkması durumunda maliyetinin 1 milyon lirayı bulduğunu ancak belediyenin kendi imkanlarıyla aynı çalışmayı 450 bin liraya tamamladığını belirten Maçoğlu, aradaki fiyat farkıyla başka alanlarda da birçok hizmet verilebileceğini açıkladı.

TKP'li başkan, ihaleye verilmediği için maliyetin yüzde 60 oranında düştüğünü ve projeleri ihaleye sunmaları halinde bu kadar kaliteli bir hizmet sunamayacaklarını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 11.03.2021 11:06
Anahtar Kelimeler:
TunceliBelediyesiFatihmehmetmaçoğluIhaleTunceli BelediyesiTkpTürkiye Komunist Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.