BioNTech'in Kurucusu Normalleşme Zamanını Açıkladı

BioNTech firmasının kurucularından Prof. Dr. Uğur Şahin, normal hayata ne zaman dönüş olacağını açıkladı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
04 Temmuz 2021 Pazar 20:03

Prof. Dr. Uğur Şahin, aşılamanın önemine dikkat çekerek, 3-4 ay içinde Türkiye'de normal hayata dönüş olabileceğinin altını çizdi.

Uğur Şahin'in açıklaması şu şekilde:

"Aşılamanın pandemiyi kontrol altına alma konusunda yardımcı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla herkesin aşılanması çok önemli. Bu, muhtemelen 3-4 ay içinde Türkiye'de de gerçekleşecek. Böylece hem enfeksiyonu kontrol altına alabileceğiz hem de hastaneye yatış oranlarını azaltabileceğiz ve normal hayatımıza devam edeceğiz. Pandeminin bize öğrettiklerinden ders çıkarmamız çok önemli, bunlardan biri de bilim ve işbirliğinin ne denli büyük bir fark yaratabileceği oldu. Dolayısıyla, geleceğe iyimser bir şekilde bakmalı ve bilime, eğitime, araştırmaya yatırım yaparak işbirliğine daima açık olmalıyız."

Anahtar Kelimeler:
BiontechUğur şahinNormal HayatPandemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.