Kafe ve Restoranlar Açılmayı Bekliyor

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan korona virüs tedbirleri kapsamında restoran, kafe gibi yeme-içme işletmeleri kapanmış, sadece gel al ve paket servis hizmeti vermeye başlamıştı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
29 Mayıs 2021 Cumartesi 18:10
565 Okunma

İçişleri Bakanlığı'nca alınan korona virüs tedbirleri kapsamında restoran, kafe gibi yeme-içme işletmeleri kapanmış, sadece gel al ve paket servis hizmeti vermeye başlamıştı.

Şimdi restoran ve kafe işletmecileri dört gözle 1 Haziran'ı bekliyor. 1 Haziran'da getirilecek yeni kurallar umutla beklenirken, Antalya'daki kafe ve restoranlar, şimdiden hazırlıklarına başladı. Tam açılma beklentisi içerisinde olan kafe ve restoran işletmecileri, bir yandan masa ve sandalyelerini silerek hazırlıklara, bir yandan da işlerinin artacağı düşüncesiyle personel arayışlarına başladı.

Anahtar Kelimeler:
KafeRestoranKahraman Haber1 HaziranKoronaTedbir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.