Fikret Engin Hayatını Kaybetti

Ünlü spiker ve televizyon programcısı Fikret Engin hayatını kaybetti. Bay Tahmin programıyla hafızalara kazınan Engin, 25 Mayıs'ta şeker komasına girerek hastaneye kaldırılmıştı. Ölüm haberi sonrası Acun Ilıcalı ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşları da Fikret Engin için paylaşımlarda bulundu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
29 Mayıs 2021 Cumartesi 11:02
678 Okunma

Spor basını, sevilen bir ismini kaybetti. Fikret Engin 48 yaşında vefat etti.

Fikret Engin, 25 Mayıs'ta şeker komasına girmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü spiker bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Fikret Engin farklı kurumlarda görev yapsa da TV 8'de yayınlanan "Bay Tahmin" programıyla tanınmıştı. Vefatının ardından Acun Ilıcalı "Mekanın cennet olsun" mesajını paylaştı.

Programı birlikte sunduğu Murat Özarı da dün gece "Kader arkadaşım yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor... Dualarınızı eksik etmeyin..." mesajını takipçilerine aktarmıştı.

Son Güncelleme: 29.05.2021 11:05
Anahtar Kelimeler:
Fikret EnginKahraman HaberMurat özarıVefat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.