Bursa'dan Gaziantep ve Diyarbakır'a Uçuşlar Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Yenişehir Havalimanı'nda yaklaşık bir yıl aradan sonra yeniden başlayan Erzurum, Muş ve Trabzon seferlerine, temmuz ayında Gaziantep ve Diyarbakır uçuşlarının ekleneceğini söyledi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
29 Mayıs 2021 Cumartesi 05:32
963 Okunma

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Yenişehir Havalimanı'nda yaklaşık bir yıl aradan sonra yeniden başlayan Erzurum, Muş ve Trabzon seferlerine, temmuz ayında Gaziantep ve Diyarbakır uçuşlarının ekleneceğini söyledi.

Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda yaptığı konuşmada, havalimanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl mart ayında ara verilen seferlere 24 Mayıs'ta yeniden başlandığını hatırlattı.

Haftada üç kez Erzurum, Muş ve Trabzon'a karşılıklı uçuş gerçekleştirildiğini belirten Aktaş, şöyle konuştu:

"Muş'a ilave hatlar da konuldu. Üç ilin belediye başkanına görseller ulaştırdık. Kendi şehirlerinden Bursa'ya dönüş uçuşlarının olduğunun da duyurulması gerekiyor. Gidişlerde uçaklar tamamen dolu gidiyor. Dönüşlerle alakalı doluluk da sağlanacaktır. Temmuz ayında da Gaziantep ve Diyarbakır seferleri devreye girecek."

Anahtar Kelimeler:
BursaBursa HaberleriBursa Son DakikaKahraman HaberBursa Yenişehir Havaalanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.