Porto, Juve'yi Yıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Torino'da tur atlayan taraf Porto oldu. Normal süresi 2-1 Juventus üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmanın uzatma dakikaları sonucunda Porto çeyrek finale yükseldi.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
10 Mart 2021 Çarşamba 11:54
5 Okunma

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finale yükselme maçında Juventus ile Porto Torino'da karşı karşıya geldi. Porto'nun 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan ilk karşılaşmanın rövanşında 90 dakika dün de Juventus'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Porto maçın 19'ncu dakikasında Sergio Oliveira'nın penaltı golüyle öne geçti. İkinci yarıda toparlanan Juventus 49 ve 63'ncü dakikalarda Federico Chiesa'nın golleriyle 2-1 öne geçti. Porto'da Mehdi Taremi 54'ncü dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Uzatma dakikalarında Porto 115'nci dakikada Oliveira  ile durumu 2-2'ye getirdi. Juventus 117'nci dakikada Rabiot ile durumu 3-2'ye getirse de deplasman golü uygulamasıyla çeyrek finale yükselen taraf Porto oldu.

Anahtar Kelimeler:
PortoJuventusUefaşampiyonlar LigiRabiotChiesa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.