Son Dakika
Otobüsleri Yoğun Bakım Yaptılar
Son Dakika
Eurovision'un Kazananı İtalya Oldu
Son Dakika
Erdoğan En Çok Benden Korkuyor

Çin'de Hemcinslerini Dolandıran Erkekler Yakalandı

Çinli erkekler sahte göğüs kullanarak birçok kişiyi dolandırdı. Görüntülü sohbetler yoluyla ağlarına düşürdükleri erkeklere şantaj yapan kişiler, Çin polisinin uzun takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Mayıs 2021 Pazar 18:40
554 Okunma

Çinli dolandırıcılar insanları kandırma konusunda sınırı aştı. Ülkede oldukça yaygın olan dolandırıcılık yönteminde bir grup erkek, yüz maskesi ve sahte göğüs yöntemiyle birçok erkeğin çıplak görüntülerini çekerek şantaj yapma yoluna gidiyor.

Bu şekilde dolandırılan erkeklerin çıplak görüntülerini sosyal medyaya yayacaklarını söyleyen dolandırıcılar, polisin takibi sonunda yakalandı ancak polis merkezi bu durumun oldukça yaygın olduğunu söyleyerek uyarılarda bulundu.

Çıplak bir şekilde yapılan sohbet esnasında, sütyen ve iç çamaşırı giyen genç bir kadın gösteriliyor.

Ancak bunun gerçek bir kadınla hiçbir ilgisi yok. Dolandırıcılar görüntülerde silikondan yapılmış bir kadın maskesi ve göğüs kullanıyor.

Yetkililer, 2020'nin ilk altı ayında, sözde "çıplak sohbetler" ile ilgili 9.000'den fazla şantajla ilgili şikayet aldıklarını bildirdi. Emniyet verilerine göre pandemi döneminde en az 10 ayrı şantaj çetesinin tespit edildiği ve 86 suçlunun tutuklandığı belirtiliyor. Söz konusu sahtekarlık videosu Çin sosyal medya ağı Weibo'da paylaşıldı.

Pandemi Stresine Karşı 'Sessizlik Egzersizi'
Koronavirüs Atıştırma Sıklığını Yüzde 45 Artırdı
AK Parti'den Seçim Barajı İçin Yeni Öneri
Hindistan'da Otobüsleri Yoğun Bakım Yaptılar
Anahtar Kelimeler:
çinErkekDolandırıcılıkKahraman HaberKadın KılığıGörüntülü Sohbet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.