Son Dakika
Otobüsleri Yoğun Bakım Yaptılar
Son Dakika
Eurovision'un Kazananı İtalya Oldu
Son Dakika
Erdoğan En Çok Benden Korkuyor

Ev Partisine Silahlı saldırı: 2 Ölü, 12 Yaralı

ABD’nin New Jersey eyaletinde bir evde düzenlenen partide çıkan silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
23 Mayıs 2021 Pazar 18:44
556 Okunma

ABD’nin New Jersey eyaletinde yer alan Cumberland ilçesinde bulunan Fairfield Kasabasının East Commerce Caddesi üzerindeki evde düzenlenen partide silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

New Jersey Eyalet Polisi tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin 30 yaşında 1 erkek ile 25 yaşında bir kadın olduğu aktarırken, partide en az 100 kişinin bulunduğunu ifade etti. Çatışmanın neden çıktığına dair henüz açıklama yapmayan polis, olayla ilgili gözaltına alınan olup olmadığını bildirmedi.

Çatışmanın yaşandığı evin karşısında bulunan kilisede rahip olan Michael Keene, silah seslerini ilk başta havai fişek sandığını dile getirirken, arka arakaya 9 el ateş edildiğini duyduğunu ifade etti.

Einstein’ın Mektubu Servet Değerinde Satıldı
ABD'de Salmonella Salgını: 'Tavukları Öpmeyin'
Sason Çileği ABD ve Avrupa Yolcusu
Ali Babacan'ı Terleten Soru: İki Yüzlü Müsünüz?
Chiaka Ogbogu VakıfBank'ta
Rus Uçağı ABD Uçağını Engelledi
Perinçek : SETA'yı Beslemek, İsrail'i ve ABD'yi Beslemektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in Zulmüne Alkış Mı Tutayım?
Son Güncelleme: 23.05.2021 20:16
Anahtar Kelimeler:
AbdPartiNew JerseyKahraman HaberölüYaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.