BİST
1433
ALTIN
527.081
DOLAR
8.6558
STERLİN
12.2731
EURO
10.5278

Ringde Cuma Namazı Kıldılar

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde muay thai sporcuları ringte cuma namazı kıldılar.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
05 Haziran 2021 Cumartesi 05:01
748 Okunma

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde muay thai sporcuları ringte cuma namazı kıldılar. Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenecek olan muay thai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Müsabakaları, 1 Haziran'da Kuşadası'nda başladı. Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden katılan sporcular, Kuşadası Müftülüğüne başvurarak cuma namazını kılmak için imam talep etti. Kuşadası Müftülüğü tarafından görevlendirilen görevli ile birlikte yüz elli sporcu cuma namazını ringte kıldı. Görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından vatandaşlar sporculara başarılar diledi.

İnşaat Temelinden M.Ö.1'inci Yüzyıla Ait Su Kemeri Çıktı
İnşaat Temelinden M.Ö.1'inci Yüzyıla Ait Su Kemeri Çıktı
Caminin Kıblesinin Yanlış Olduğu 49 Yıl Sonra Fark Edildi!
Kıyıya Vuran Yunusların Ölüm Sebebi Araştırılıyor
Thodex Soruşturmasında Önemli Tutuklama
Anahtar Kelimeler:
AydınKahraman HaberRigCuma Namazı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.