Eşiyle Barışmaya Çiçekle Gitti, Reddedilince Ateş Açtı

Gaziantep'te bir kişi, boşanmak istediği eşinin kendisiyle barışmaması üzerine rast gele etrafa ateş etti. Boğazını dayadığı tüfekle intihara kalkışan şahsı, polis ekipleri ikna ederek gözaltına aldı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Temmuz 2021 Salı 22:26

Eşi ile bir süre önce boşanan Mehmet Ali Ü., yaptırdığı gül buketi ile barışmak için özel bir hastanede temizlik personeli olarak çalışan eski eşi Emine T.'nin yanına gitti.

Eşi tarafından reddedilen Mehmet Ali Ü., otomobilinden aldığı pompalı tüfekle önce hastane önünde havaya ateş açtı, daha sonra boğazına dayayarak intihara kalkıştı.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine adrese, aralarında özel harekat polislerinin de bulunduğu çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polisler Mehmet Ali Ü.'yü 1 saatlik çabanın ardından ikna etti.

Eşi tarafından barışma isteği kabul edilmeyen Mehmet Ali Ü., gözaltına alındığı sırada muhabirlerin neden yaptın sorusuna, "Eşimi ölesiye çok seviyorum. Gelmezse yine yaparım" dedi. Mehmet Ali Ü., yaptırdığı çiçek buketi ile birlikte polis merkezine götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
GaziantepKahraman HaberGaziantep Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.