'Şirinler Çetesi'ne Operasyon: 39 Gözaltı

Adana merkezli 4 ilde 'Şirinler Çetesi'ne yönelik operasyonda 39 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda tabanca ve av tüfeği ele geçirildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Temmuz 2021 Salı 18:46

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince liderliğini A.A.'nın yaptığı ve kamuoyunda 'Şirinler Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne yönelik harekete geçildi.

'Örgüt kurma ve yönetme', 'kasten adam öldürme', 'yağma''kişi hürriyetinden yoksun kılma', 'tehdit', 'darp', 'kasten yaralama''iş yeri kurşunlama' suçlarını işledikleri tespit edilen ve örgütle iltisaklı şüphelilerin gözaltına alınması amacıyla çalışma yapıldı.

Bu kapsamda Adana merkezli Antalya, Mersin ve Ankara'da toplam 43 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda 39 kişi yakalanıp, gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda; 10 tabanca ve tabancalara ait şarjör ile çok sayıda tabanca mermisi, 16 av tüfeği, nakit para, çok sayıda senet ve doküman, 5 sinyal kesici cihaz, telsiz ve şarj cihazı, kılıç ve bıçaklar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Anahtar Kelimeler:
AdanaAdana HaberleriKahraman HaberçeteOperasyonTabanca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.