BİST
1382.58
ALTIN
502.43
DOLAR
8.6900
STERLİN
12.0094
EURO
10.2885

Beyaz Eşyalarını Çalan Hırsız, Yeğeni Çıktı

Burdur'da kimliği belirsiz kişiler, bir şahsın evinden beyaz eşyalarını çaldı. Olayın ardından harekete geçen jandarma ekipleri, hırsıza ulaştı. Ev sahibinin yeğeni olduğu ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Temmuz 2021 Salı 23:36

Burdur’a bağlı Yeşilova ilçesi Bedirli köyünde E.Ö. isimli şahsa ait evden 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet bulaşık makinesi ve 1 adet fırın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Daha sonra E.Ö., durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplere haber verdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karamanlı Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sistemi üzerinden inceleme başlattı. Yapılan PTS incelemesinde kamyonet cinsi bir aracın arka kısmında beyaz eşya taşındığı tespit edilince jandarma ekipleri, kamyonet sahibine ulaştı.

Hırsız yeğeni çıktı

Araç sahibi M.A. isimli şahsın beyanı ve teşhisi doğrultusunda şüphelinin, mağdur ev sahibi E.Ö.’nün yeğeni V.D. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

Tutuklandı

Yapılan araştırma ve detaylı çalışmalar neticesinde şüpheli V.D., Denizli’ye kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı.

Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan V.D., tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.