BİST
1382.58
ALTIN
502.43
DOLAR
8.6900
STERLİN
12.0094
EURO
10.2885

Çaykur Rizespor Dünya Yıldızıyla Anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Çin'in Dalian Pro takımında forma giyen 31 yaşındaki forvet Salomon Rondon ve son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Volkan Şen'i kadrosuna kattı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
07 Temmuz 2021 Çarşamba 00:03

Anadolu kulüpleri de şaşalı transferler yaparak iddiasını ortaya koyuyor. Süper Lig'de son olarak Rizespor'dan bir bomba geldi. Çin'in Dalian Pro takımında forma giyen Salomon Rondon'la anlaşmaya varıldı. Kısa süre içinde açıklamanın yapılacağı belirtildi.

Rubin, Zeniw, West Brom, Newcastle, CSKA gibi takımlarda top koşturan Venezualı forvet için şimdiye dek 68,4 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Rondon için hemen hemen her sezon üç büyükler nabız yoklasa da emeline ulaşamamıştı. Mutlu sonu gören ekip Rize oldu. Karadeniz takımı, Rondon'un yanında Volkan Şen'i de bitirdi.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Adana Demirspor'da şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Volkan Şen de Rize forması giyecek. 26 kez Milli Takım forması giyen,  kariyerinde Trabzonspor, Bursaspor, Fenerbahçe gibi takımlar olan Volkan, geçen sezon TFF 1. Lig'de 14 maçta 6 asist ve 1 gollük katkı vermişti. Volkan, Süper Lig'de bugüne dek çıktığı 253 maçta 35 gol atıp, 45 asist üretti.

PSG, Hakimi'yi Resmen Açıkladı
Beşiktaş'tan Şehmus Hazer Açıklaması
Leeds United, Barçalı Junior Firpo'yu Transfer Etti
BB Erzurumspor'dan 3 Transfer Açıklaması
Aykut Kocaman'dan Visca Açıklaması
Alex Perez, Türk Telekom'a Transfer Oldu
Son Güncelleme: 07.07.2021 00:05
Anahtar Kelimeler:
Salomon RandonDünya YıldızıKahraman Haberçaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.