Ankara'da İş Merkezinde Yangın

Ankara'da iş merkezinin kimyasal madde bulunan deposunda yangın çıktı. Yangın dört saattir söndürülemiyor. Gelen son dakika bilgilerine göre zaman zaman fabrikada patlamalar oluyor.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
03 Haziran 2021 Perşembe 21:05
603 Okunma
Ankara'da İş Merkezinde Yangın

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Macunköy Mahallesi'nde bulunan ATB İş Merkezi'nde çıkan yangın diğer bloklara sıçradı.

Yangının, iş merkezindeki bir restoranın elektrik kontağından çıktığı ve daha sonra bitişiğindeki dezenfektan deposuna sıçradığı belirtildi. Söndürme çalışmaları sırasında bazı itfaiye erleri de dumandan etkilendi. Yoğun duman içinde kalarak etkilenen itfaiye çalışanlarına ambulanslarda müdahale edildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Ankara'da iş merkezinde yangın - 2

İş yerinin geniş alanda olması nedeniyle itfaiye ekipleri müdahale etmek için 4 istasyondan daha takviye ekip istedi.

Yangının çıktığı iş yerinde, klor maddesinin üretildiği belirtildi.

Ankara'da iş merkezinde yangın - 3

Diğer bloklara da sıçrayan yangını söndürmek için ekipler yoğun çaba harcıyor. Bölgeye takviye ekip ve soğutma araçları gelmeye devam ediyor.

İş yerlerinin bulunduğu alanın alt kat otoparkında bulunan ve yangının sıçradığı dükkanların önünde park halinde bulunan araçlar da yangında hasar gördü. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralının bulunmadığı olay yerinde zaman zaman ufak çaplı patlama sesleri de duyuluyor.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yoğun duman nedeniyle zorluk yaşıyor.

Öte yandan, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bölgede incelemelerde bulundu, yetkililerden son duruma ilişkin bilgi aldı. Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural da olayın başladığı andan itibaren bölgedeki incelemelerini sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraIş MerkeziKahraman HaberYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.