BİST
1557
ALTIN
419.808
DOLAR
7.5633
STERLİN
10.5201
EURO
9.0399
Flaş Haber
ABD'de kar fırtınası!
Kapat

Kahramanmaraş'ta Alışveriş Bayramı Düzenlendi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla zor günler geçiren esnafın işlerini canlandırmak için "alışveriş bayramı" etkinliği düzenlendi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
14 Mart 2021 Pazar 14:19
132 Okunma

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile Dulkadiroğlu Caddesi esnafları arasında yapılan görüşmeler sonucunda caddenin trafiğe kapatılıp alışveriş günü düzenlenmesi kararı alındı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnafa destek olunması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte indirimden yararlanmak ve esnafa destek olmak isteyen müşteriler alışveriş yaptı. Salgın döneminde zor günler geçiren esnafa destek olmak istediklerini belirten Belediye Başkan Vekili Dilek Çevik, bu tür etkinliklerin diğer caddelerde de uygulanacağını söyledi.

Cadde esnaflarından Seyit Özkanlı da halkın esnafa destek amaçlı alışverişe çıktığını belirterek etkinliği gerçekleştirenlere teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 14.03.2021 14:23
Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşElbistanEsnafAlışverişEsnafhaberEtkinlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.