Twitter Mavi Tik Başvurularını Askıya Aldı

Twitter, kullanıcılar arasında 'mavi tik almak' olarak adlandırılan hesap doğrulama başvurularını yoğun talep nedeniyle askıya aldı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
31 Mayıs 2021 Pazartesi 16:32
767 Okunma

Twitter yıllar sonra yeniden açtığı hesap doğrulama başvurularını, bir hafta topladığı formların ardından inceleme yapabilmek için durdurdu.

Twitter sadece 8 gün açık tuttuğu hesap doğrulama başvurularının incelenerek yeniden açılacağını ifade etti. Twitter’da mavi tik almak isteyenler 2017’den beri bu formun açılmasını bekliyordu.

Twitter logo

The Next Web'de yer alan bilgilere göre doğrulama altı ayrı kategoride yapılacak. Twitter'dan mavi tik alabilecek kişisel ve kurumsal hesaplar ise şöyle sınıflandırılacak: resmi kurumlar, şirketler, haber kuruluşları ve gazeteciler, spor ve oyun, aktivizm ve etkisi bulunan diğer kişiler.

Doğrulama özelliği kademeli olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu nedenle kullanıcıların hesaplarında doğrulama bölümünü görmesi birkaç günü bulabilir. 

Hakimleri Hedef Gösteren Fatih Tezcan Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Hakimleri Hedef Gösteren Fatih Tezcan Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Meclis, Youtuber Enes Batur’u Dinleyecek
Meclis, Youtuber Enes Batur’u Dinleyecek
Ali Babacan'ı Terleten Soru: İki Yüzlü Müsünüz?
Dogecoin'e Musk ve Coinbase Desteği
Twitter'a Sesli Mesaj Özelliği Geldi
Anahtar Kelimeler:
TwitterMavi TikKahraman HaberSosyal MedyaHesap Doğrulama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.