Cumhurbaşkanlığından Peker'e Sert Tepki: Devletimiz Gerekeni Yapacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, bugün yayınladığı 8. video ile tartışma yaratan Sedat Peker'e çok sert tepki gösterdi. Saral, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiçbir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek" ifadesini kullandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
30 Mayıs 2021 Pazar 17:28
676 Okunma

YouTube hesabından yayınladığı videolar ve ortaya attığı iddialarla büyük tartışma yaratan Sedat Peker, bu sabah "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığıyla 8. videosunu paylaştı. 1 saat 12 dakikalık videoda bir çok ismi hedefe koyan Sedat Peker'e Cumhurbaşkanlığı'ndan çok sert bir tepki geldi.

"TÜRKİYE DÜŞMANLARININ EMRİNDE OLDUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay SaralTwitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiçbir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Sedat PekerKahraman HaberOktay Saral8. VideoMefyaSiyasetEl Nusra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.