Türkiye Genelinde Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

Kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında pazar gününün tamamını kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00'de başladı. Kısıtlama 21 Haziran Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
19 Haziran 2021 Cumartesi 23:09
655 Okunma

İçişleri Bakanlığı, valiliklere koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında kademeli normalleşme sürecinde uygulanacak "Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge göndermişti.

Bu kapsamda, Türkiye genelinde bugün saat 22.00 itibarıyla başlayan ve pazar gününün tamamını kapsayacak sokağa çıkma kısıtlaması 21 Haziran Pazartesi saat 05.00'te sona erecek.

Restoran ve lokantalar paket servisi yapacak

Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı pazar günü bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bu işletmelerde zorunlu temel ihtiyaç harici ürün satılamayacak. Vatandaşlar evlerine yürüme mesafesindeki işletmelere gidebilecek.

Kısıtlama boyunca restoran ve lokantalar paket servisle mesailerine devam edecek. Kısıtlama süresince fırınlar da açık tutulacak.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeKahraman HaberSokağa çıkma Kısıtlaması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.