BİST
1461
ALTIN
506.251
DOLAR
8.3655
STERLİN
11.8243
EURO
10.1213

Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

Uzun süredir uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması için değişikliğe gidildi. Kademeli normalleşme adımları ile Cumartesi günü için kısıtlama kaldırıldı. Normalleşme adımları kapsamında pazartesi günü saat 05.00'te sonlanacak kısıtlama 22.00 itibariyle başladı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
12 Haziran 2021 Cumartesi 22:07
788 Okunma

Kademeli normalleşme genelgesinin ikinci etabı 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren geçerli olmaya başladı. Cumhubaşkanlığı Kabinesi sonrası alınan karar gereği, pazar gününü kapsayan ve pazartesi 05.00'te sona erecek kısıtlama 22.00 itibariyle başladı.

PAZAR GÜNÜNÜ KAPSIYOR

Milyonlarca vatandaş 12-13 Haziran 2021 sokağa çıkma yasağının saatlerine odaklandı. Hafta sonuna doğru yaklaşırken hafta sonu sokağa çıkma yasağı ayrıntıları merak ediliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağında ve hafta içi sokağa çıkma yasağı saatlerinde 1 Haziran sonrasında değişiklik yapıldı.  İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde yer alan bilgilere göre hafta sonu sokak kısıtlaması Pazar uygulanmaya devam edecek.

Haziran ayı boyunca uygulanacak kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabında; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 22.00-­05.00 saatlerinde; pazar günleri ise cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp pazar gününün tamamını kapsayacak ve pazartesi günü saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Kısıtlama sürecinde belirli saatlerde vatandaşlar kendilerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçi gibi işletmelere giderek ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Anahtar Kelimeler:
Sokağa çıkma KısıtlamasıKahraman HaberNormalleşmeKademeli Normalleşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.