Haziran Sonu Yasaklar 12’ye Uzayacak, Pazar Günü Yasağı Kalkacak

Gazeteci Candaş Tolga Işık, koronavirüse karşı süren kısıtlamalara ilişkin "Konuştuğum kabine üyelerindeki genel eğilim haziran sonu yasakları önce gece 12’ye uzatmak ve pazarı açmak, ardından da ağustos ayında tamamen kaldırmak" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
10 Haziran 2021 Perşembe 15:28
847 Okunma

Gazeteci Candaş Tolga Işık, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirle ilgili olarak edindiği bilgileri aktardı.

Işık, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Konuştuğum kabine üyelerindeki genel eğilim haziran sonu yasakları önce gece 12’ye uzatmak ve pazarı açmak ardından da ağustos ayında tamamen kaldırmak" ifadesini kullandı.

Kararın son halinin Bakanlar Kurulu'ndaki değerlendirmede netleşeceğini ifade eden Işık, "Ama görünen o ki temmuzda da yasaklar -bir şekilde- devam" dedi.

Işık, "Aşılamada belli bir noktaya geldikten sonra Sağlık Bakanlığı ve Kültür-Turizm Bakanlığı özellikle sonbaharda kapalı mekanlara girmek isteyenlere bir takım kriterler (aşı ya da hastalık geçirmiş olmak gibi) belirlemek üzere çalışıyor. Detaylara ulaşıp teyid edince yazacağım" diye yazdı.

Anahtar Kelimeler:
KoronaYasakKahraman HaberKısıtlamaCandaş Tolga ışık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.