BİST
1461
ALTIN
506.251
DOLAR
8.3655
STERLİN
11.8243
EURO
10.1213

Ali Babacan: Bazen 'Keşke Konuşsaydım' Diyorum

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçmişiyle ilgili özeleştiri yapıp 'keşke'sini anlatan Babacan, "Eğer geçmişle ilgili özeleştiri yapmak gerekirse, konuşmadığım konularla ilgili 'keşke konuşsaydım' diyorum" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Haziran 2021 Pazar 00:00
421 Okunma

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya fenomeni ve Twitch yayıncısı Jahrein olarak bilinen Ahmet Sonuç'un programına katıldı.

"KEŞKE KONUŞSAYDIM"

Kendisiyle ilgili özeleştiri yapan Ali Babacan, "Eğer geçmişle ilgili özeleştiri yapmak gerekirse, konuşmadığım konularla ilgili 'keşke konuşsaydım' diyorum" ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK'ÜN ATTIĞI SAĞLAM TEMELLER SAYESİNDE"

Atatürkçülük ile ilgili de konuşan Babacan, "Bu ülke bütün bu zorluklara rağmen hala ayaktaysa bu Atatürk'ün attığı sağlam temeller sayesindedir. Ve o ilkeler ve değerler üzerine bu ülke hala ayaktadır" dedi.

"DÖNEMİM BAŞBAKANIYLA TERS DÜŞTÜK"

Babacan ayrıca, "Ekonomi politikaları konusunda dönemin başbakanıyla sık sık ters düştük. Yanlışları en çok dillendiren bendim. Bugün herhangi bir bakanın cumhurbaşkanının karşısında bir şey açıklaması mümkün mü?" diye ifade etti.

Son Güncelleme: 13.06.2021 00:03
Anahtar Kelimeler:
DevaKahraman HaberAli BabacanJahreinHaberlerAli Babacan Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.