Mehmet Metiner'den Çok Konuşulacak Çift Maaş Tepkisi

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın çift maaş aldığını ileri sürerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaptı. Ancak Metiner, Twitter üzerinde büyük ses getiren paylaşımını Poyraz'ın kendisini aramasının ardından kaldırdı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
15 Haziran 2021 Salı 11:57
481 Okunma

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Metiner, paylaşımında Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın çift maaş aldığını öne sürerek "Cumhurbaşkanımızın toplum vicdanını kanatan bu haksız düzene son vermeli, bu kişileri de uzaklaştırmalı" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Metiner'den çok konuşulacak çift maaş tepkisi! Önce paylaştı, sonra sildi

Ancak Metiner bir süre sonra sosyal medyada büyük yankı uyandıran paylaşımını sildi. Konuyla ilgili bir de açıklama metni yayınlayan Fahrettin Poyraz'ın kendisini araması sonrasında o paylaşımını sildiğini belirten Metiner, "İddiaların doğru olmadığını söyledi. Gerekli bilgi ve belgeleri gönderdi. O yüzden tiviti kaldırma gereği duydum" dedi.

Mehmet Metiner'den çok konuşulacak çift maaş tepkisi! Önce paylaştı, sonra sildi

Emekli Olanlar Dikkat: Haklarınız değişmiyor
Bursa'da Yargıtay'dan Kocaya Şok Karar!
Tedavisi Zor Hastalığı Olanlara Erken Emeklilik Müjdesi
15 Yıl İşe Gitmeden Maaş Aldı
Son Güncelleme: 15.06.2021 12:13
Anahtar Kelimeler:
Mehmet MetinerTarımKrediKahraman Haberçift MaaşIddiaFahrettin Poyraz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.