Hakkarili Gençlerden Doğa Yürüyüşü

Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi, Gençlik Spor Bakanlığınca Desteklenen ‘Hakkari Robotik kitap Kafe’ projesi kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
06 Haziran 2021 Pazar 09:11
678 Okunma

Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi, Gençlik Spor Bakanlığınca Desteklenen ‘Hakkari Robotik kitap Kafe' projesi kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Hakkari'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek ve hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amacıyla yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı devam ediyor. Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi de ‘Hakkari Robotik Kitap Kafe' Projesi kapsamında 50 genç ile doğayla buluştu.

Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi Başkanı A. Vahit Çiftçi'nin refakat ettiği gençler kent merkezine 20 kilometre uzakta bulunan Bay Köyü yaylalarına doğa yürüyüşü yaptı.

Başkan Çiftçi, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik projeleri destek Programı 2020/1 kapsamında Anadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi Robotik kitap kafe projesi kapsamında bugün 50 gençle yürüyüşe çıktıklarını ifade ederek, dernek olarak gençleri bir araya getirip dayanışma ortamını sağlamayı hedefliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimizi doğa yürüyüşü programı oldukça verimli geçti. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Yüksekova'da Kadın Eliyle Ekim Seferberliği
Yüksekova'da 101 Kilo Eroin Ele Geçirildi
Hakkari'de Mayıs Ayında Karla Yoğun Mücadele
Hakkari'de Mayıs Ayında Karla Yoğun Mücadele
PKK’ya Ait Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi
Hakkari'de 84 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
Anahtar Kelimeler:
HakkariKahraman HaberDoğa YürüyüşüAnadolu Gençlik Derneği Hakkari Şubesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.