BİST
1415
ALTIN
518.759
DOLAR
8.5263
STERLİN
12.0748
EURO
10.3910

İstanbul’da Konteyner Gemisi İskeleye Çarptı

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Liberya bayraklı konteyner gemisinin Ambarlı'daki Marport iskelesine çarptığını, kazada ağır hasar oluştuğunu, can kaybı ve yaralanma olmadığını duyurdu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Mart 2021 Pazar 21:15
763 Okunma
İstanbul’da Konteyner Gemisi İskeleye Çarptı

Denizcilik Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından, Liberya bayraklı MSC TINA isimli 398,5 metre boyundaki konteyner gemisinin, 27 Mart 2021 tarihinde Ambarlı’da yanaşma manevrası sırasında Marport’a ait iskeleye çarptığını açıkladı.

Kazada, iskelede ve gemide ağır hasar oluştuğu bilgisi paylaşılırken, can kaybı, yaralanma ve çevre kirliliğinin meydana gelmediği aktarıldı.

İstanbul’da konteyner gemisi iskeleye çarptı

Geminin şu anda Ambarlı demir mevkisinde bulunduğunu ve incelemelerin devam ettiği bilgisini paylaşan Denizcilik Genel Müdürlüğü, “İnceleme sonucuna göre gemi ile ilgili yapılacak işleme karar verilecektir” açıklamasında bulundu.

Fırat Görgel: Gündemimiz Kahramanmaraş'a Yapılacak Yatırımlar
Fırat Görgel: Gündemimiz Kahramanmaraş'a Yapılacak Yatırımlar
Son Güncelleme: 28.03.2021 21:36
Anahtar Kelimeler:
DenizcilikKonteynerIskeleKazaDeniz YoluKahramanhaberKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.