TikTok Yüzünden Canından Oluyordu

Dilde piercing varmış gibi iki manyetik topu ağızlarına alan Tiktok kullanıcısı gençler, fotoğraf çekme yarışına girdi. İngiltere'de yeni akıma ayak uydurmak isteyen 13 yaşındaki kız, topları yutunca hastanelik oldu, toplar ameliyatla çıkarıldı

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
27 Mayıs 2021 Perşembe 13:06
TikTok Yüzünden Canından Oluyordu

İngiltere’nin Merseyside Metropoliten Kontluğu bölgesinde yaşayan 13 yaşındaki kız, TikTok'un yeni trendine ayak uydurarak dilin her iki tarafına piercing gibi göstermek için küçük manyetik toplar yerleştirdi. Mıknatıslar küçük olduğu için 15 topu mideye indiren küçük kız kendini kötü hissedince ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Küçük kız acil ameliyata alınırken, bağırsağının bir kısmı ve apandisti alınmak zorunda kaldı. Anne Faye Elizabeth kızını topları yutarken görmediğini, kızının söylemesiyle hastaneye geldiklerini belirtti.

Olaydan birkaç gün  önce de Birmingham'da da 11 yaşındaki Ellis Tripp'in de bağırsağından 5 mıknatıs çıkarılmış, çocuğun  annesi Amy Clarke, diğer ebeveynleri trend hakkında uyarmıştı.

Clarke "Bir kabustayım. Bu TikTok çılgınlığı, onu öldürebilirdi. Lütfen çocuklarınızla konuşun ve bunların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatın" uyarısında bulunmuştu.

Son Güncelleme: 27.05.2021 13:09
Anahtar Kelimeler:
TiktokIngiltereKahraman HaberSosyal Medya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.