Bakanı Elvan'dan Çarpıcı Döviz Kuru Mesajı
Son Dakika
Elvan'dan Döviz Kuru Mesajı
Lugansk’ta Doğalgaz Boru Hattında Patlama
Son Dakika
Doğalgaz Boru Hattında Patlama
Dünyanın En Ünlü Aslanı 'Scarface' Öldü
Son Dakika
Ünlü Aslan 'Scarface' Öldü

Berat Albayrak, Düğünde Görüntülendi

8 Kasım'da istifa etmesinin ardından sadece bir kez görüntülenen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu kez İstanbul Beykoz'da düzenlenen bir çiftin düğününde görüntülendi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
18 Haziran 2021 Cuma 15:35
434 Okunma

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten aylar sonra ilk kez 7 Mayıs'ta Büyük Çamlıca Cami’ndeki cuma namazında görüntülenen Berat Albayrak, bu kez de bir düğünde görüntülendi.

Oda.tv'nin haberine göre Berat Albayrak eşi Esra Albayrak ile İstanbul Beykoz'da düzenlenen Aykut Kalender ve Betül Özçelik çiftinin düğününe katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi tabi burada eski bakan olarak değil de kardeşimizin düğününe, Aykut bizim kardeşimiz gibi ama tabi Betül kızımız da kardeşimiz gibiydi. Yağmur bekliyorduk. Bugünün hatırına yağmur da elhamdülillah yağmadı. Açık havada güzel bir yaz akşamında bir arada bugüne şahitlik etmekten dolayı çok mutluluk duyuyorum. Rabbim iki cihan saadeti muhabbeti nasip etsin sizlere. Sizler vesilesiyle kurulacak bu aileden ülkeye ve ümmete çok hayırlı evlatlar yetiştirmenizi nasip etsin duasıyla tekrarda iki aileyi de tebrik ediyorum." 

Albayrak evlilik cüzdanını geline takdim etti. 

Sessizliğini Bozan Sedat Peker 3. Videoyu Yayınladı!
Berat Albayrak, Çamlıca Camisi'nde Görüntülendi
Sekiz Gaziye İstiklal Madalyası
Berat Kandili Ne Zaman ?
Anahtar Kelimeler:
Berat AlbayrakKahraman HaberMaliye BakanıDüğün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.