Bangladeş'te Patlama: 7 Ölü, 50 Yaralı

Bangladeş’in başkenti Dakka’da bulunan bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre en az 7 kişinin hayatını kaybettiği, 50’den fazla kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Haziran 2021 Pazartesi 03:30
433 Okunma

Bangladeş'in başkenti Dakka'da bulunan Moghbazar bölgesindeki işlek bir caddede üzerinde bulunan üç katlı bir binanın zemin katında patlama meydana geldi.

Geç saatlerde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre en az 7 kişinin hayatını kaybettiği, 50'den fazla kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

Olay yerini ziyaret eden Dakka Polis Komiseri Shafiqul Islam, "Şu ana kadar olayda 7 kişinin öldüğü ve 50 kişinin hastanelere kaldırıldığı bilgisine sahibiz" dedi.

Patlama nedeniyle binanın yakınlarında bulunan 7 bina ve 3 otobüsün hasar gördüğü ifade edildi. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

Hollanda GP'sinde Zafer Quartararo'nun
Galatasaray Aytaç Kara'nın Golleriyle Kazandı
Aytaç Kara: Fatih Terim ile Çalışmak Büyük Gurur
Elektrikli Bisiklet Can Aldı!
Patpat Faciası: Baba ve Kızı Hayatını Kaybetti
Anahtar Kelimeler:
BangladeşKahraman HaberPatlamaölüYaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.