Suriye'de Halk Sandığa Gitti
Son Dakika
Suriye'de Halk Sandığa Gitti
Antalya'daki Orman Yangınlarında 80 Dekar Kül Oldu
Son Dakika
Antalya'daki 80 Dekar Kül Oldu
Türkiye Hazırlık Maçında Azerbaycan ile Karşılaşacak
Son Dakika
Türkiye Azerbaycan ile Karşılaşacak
Amazon'a Dava: Adil Olmayan Şekilde Fiyatları Artırdı
Son Dakika
ABD'de Amazon'a Dava

Kocasının İlgisini Çekmek İçin Gasp Edildiğini İddia Etti

İstanbul, Fatih'te fırından döndüğü sırada kendisine saldıran bir kişinin 300 lira bulunan çantasını alıp kaçtığını öne süren kadının yalanını, güvenlik kameralarını izleyen polis ortaya çıkardı. Elini tırnaklarıyla çizip, çantasını çöpe attığı belirlenen kadın, gasp yalanını kocasının ilgisini çekebilmek için uydurduğunu söyledi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
26 Mayıs 2021 Çarşamba 16:50
655 Okunma

İstanbul'un Fatih ilçesinde  bir binanın üst katında gasp mağduru bir kadın olduğu ihbarı üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Adrese giden ekiplere Seda A. olduğu öğrenilen kadın, öğle saatlerinde ekmek almak için fırına gittiğini, eve döndüğü sırada ise, arkasından gelen 1.70-1.75 boylarında, kilolu, sarı tişörtlü bir kişinin kendisine saldırdığını anlattı.

Seda A., saldırganın arkasından yaklaşıp, karnını sıktığını, kendisini yere düşürdüğünü ve tırnakları ile ellerini çizerek, içinde 300 TL ve sürücü belgesi bulunan çantasını alıp, kaçtığını söyledi.

Polis ekipleri, kadının geçtiği güzegahtaki tüm güvenlik kamera kayıtlarını tek tek inceledi.

ÇANTASINI ÇÖP KONTEYNERİNE KENDİSİ ATMIŞ

Görüntülerden yalnız yürüyen kadına herhangi bir saldırı olmadığı, eşkale uygun bir kişinin bulunmadığı belirlendi. Görüntülerden kadının çantasını çöp konteynerine kendisinin attığı, elini de tırnaklarıyla kendisinin çizdiği görüldü.

Kocasının kendisiyle ilgilenmediğini, ilgisini çekebilmek için gasp yalanını uydurduğunu söyleyen Seda A. hakkında suç uydurmak suçundan işlem yapıldı. Seda A.'nın, sağlık raporu alınmak üzere doktora sevk edilecek.

Son Güncelleme: 26.05.2021 16:56
Anahtar Kelimeler:
IstanbulFatihKahraman HaberKadınKarı KocaIlişki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.