BİST
1414
ALTIN
497.734
DOLAR
8.7059
STERLİN
12.1416
EURO
10.3780

Milli Yüzücü Dünya İkincisi Oldu

17. CMAS Paletli Yüzme Dünya Gençler Şampiyonası'nda milli sporcu Kaan Kahraman, 50 metre su üstündeki performansıyla dünya ikincisi oldu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
17 Haziran 2021 Perşembe 23:40
527 Okunma

İtalya'da düzenlenen şampiyonada Kaan Kahraman 16.28 saniyelik derecesiyle ikinci sırayı elde etti.

Yunanistan'dan Greorgios Kaltsoukalas ise 16.09 saniyeyle birinci oldu.

Kadınlar 4X200 metre bayrak yarışında ise Beril Ülker, Adasu Ramazanoğlu, Zeynep Elbir ve Hazal İrem Ateş'ten oluşan milli takım ise 4. oldu.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, Kaan'ın önemli bir başarıya imza attığını belirterek, "Bayrağımızı genç sporcularımız sayesinde bir kez daha dalgalandırdık. Kendisini ve takım arkadaşlarını, teknik ekibi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sualtı sporları ailemize ve ülkemize gurur ve mutluluk yaşatmaya devam ediyorlar. Yarışmalar yarın da devam edecek. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Paralimpik Millilerden 6 Madalya
Kahramanmaraşlı Sporcu Engel Tanımadı
Anahtar Kelimeler:
Milli YüzücüKaan KahramanKahraman HaberYüzmeDünya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.