İsviçre'nin Futbolcu, Ay-Yıldızlılarımızı Hafife Aldı

İsviçre Milli Takımı'nın yıldız savunmacısı Akanji, A Milli Takımımız ile EURO 2020 A Grubu'nda oynanacak son maçtan önce iddialı açıklamalarda bulundu. Akanji, "Baskı altında olmamız iyi bir şey. Hocamız bizi iyi çalıştırdı. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Kazanacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
19 Haziran 2021 Cumartesi 14:46
433 Okunma

İsviçre Milli Takımında Akanji, A Milli Takımımız ile oynayacakları karşılaşma öncesinde zaferden emin konuştu. Türkiye maçını kazanacaklarını düşünen Akanji, "Futbolda işler çok çabuk değişiyor, Türkiye maçı bizim son şansımız, bunun farkındayız. Ancak en azından bir şansımız var, bu çok önemli. Hepimiz bir şeyler göstermek istiyoruz. Geçmişte neler yapabileceğimiz gösterdik. Baskı altında olmamız iyi bir şeydir, ben iyi bir performans gösterip kazanacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE MAÇİNDA NE YAPACAĞİMİZİ BİLİYORUZ"

A Milli Takımımızı çalıştıklarını da söyleyen defans oyuncusu, "Hocamız Petkovic, İtalya maçındaki performans nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı. Kendini toplaması için zamana ihtiyacı oldu ancak yaptığımız hataları bize gösterdi. Türkiye maçında ne yapmamız gerektiğini de söyledi. Dersimize iyi çalıştık dedi.

Grupta puanı olmayan A Milli Takımımız, yarın 19:00'da İsviçre ile karşılaşacak.

Cüneyt Çakır'a Kritik Görev
İsveç, Slovakya'yı Tek Golle Geçti
Hollanda, Avusturya'yı 2 Golle Yenerek Son 16'ya Yükseldi
Ukrayna 3 Puanla Tanıştı
Ukrayna 3 Puanla Tanıştı
Son Güncelleme: 19.06.2021 15:59
Anahtar Kelimeler:
IsviçreKahraman HaberAy YıldızlılarAkanjiEuro 2020
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.