BİST
1356
ALTIN
495.781
DOLAR
8.7005
STERLİN
12.0175
EURO
10.3082

Belhanda, Süper Lig'e Geri Dönüyor

Galatasaray'la olaylı bir şekilde ayrılan ve henüz bir takımla sözleşme imzalamayan Younes Belhanda, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ı Instagram'dan takibe aldı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
01 Temmuz 2021 Perşembe 00:13

Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'un transfer etmek istediği Faslı yıldız, Mavi Şimşekler'in Başkanı Murat Sancak'ı Instragram üzerinden takibe aldı.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında Türk Telekom zemini nedeniyle yaptığı konuşma sonrasında Cengiz yönetiminin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği Belhanda, Adana Demirspor'la Süper Lig'e dönebilir.

Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın da transfer görüşmesini doğruladığı Belhanda, Sancak'ı sosyal medya üzerinden takibe aldı.

Belhanda transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde konuşan Sancak, "Belhanda ve Lille Kulübü’nün kaptanı Fonte ile görüşüyoruz. Bu transferler kolay olmuyor. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar istiyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaraydan olaylı bir şekilde ayrılan Belhanda, Süper Lig ekibine transfer oluyor

Galatasaraylı Sporcular Burak Elmas'ı Ziyaret Etti
Beşiktaş ve Galatasaray'ın Gedson Mücadelesi
Fatih Terim Visca'yı İstiyor
Galatasaray Aytaç Kara'nın Golleriyle Kazandı
Mustafa Muhammed, Hazırlık Maçında Sakatlandı
Aytaç Kara: Fatih Terim ile Çalışmak Büyük Gurur
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBelhandaKahraman HaberYounes BelhandaAdana Demir Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.