BİST
1378.28
ALTIN
503.77
DOLAR
8.6620
STERLİN
12.0647
EURO
10.3393

Bülent Turan'dan CHP'ye "Erken Seçim" Tepkisi

Muhalefetin erken seçim açıklamalarına yanıt AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan geldi. Turan, "Kendi partilerindeki krizi engellemek için yapılan bir söylem" dedi. Turan, seçimlerin de zamanında yapılacağını söyledi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
10 Temmuz 2021 Cumartesi 23:42

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, muhalefetin erken seçim açıklamalarını eleştirdi.

"5 yıl milletin emaneti omzumuzda"

"Millet artık erken seçimle vakit kaybetmek istemiyor" diye Turan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de sistem değişti bunu anlamayan insanlar eski Türkiye'nin hastalıklarıyla beraber sürekli seçim diyerek, ülkenin gündemini boğmaya çalışıyorlar. Millet bize 5 yıl görev verdi 5 yıl boyunca bu milletin emaneti bizim omuzlarımızda. Kaç defa söyledik, bir daha söylüyoruz seçimler zamanında yapılacak. 1,5 yılda bir hükümet değişikliği, koalisyonlarla zaman kaybetme, siyasi kavgalar, yarışlar çok büyük bedeller ödendi. Erken seçim demek eski Türkiye'nin koalisyonlu yılların talebi ve saçmalığı."

"Kendi partilerindeki krizi engellemek için yapılan bir söylem"

Bülent Turan, muhalefetin amacının kendi içindeki krizleri engelleme çabası olduğunu belirterek şunları aktardı:

"Sadece kendi partilerinin içindeki siyasi krizleri engellemek için sadece kendi partilerinde seçim olursa başka yere gitme imkanı ortadan kalksın diye, vekillerini tutmak için yapılan bir söylem olarak görüyorum. Seçim olacak gitmeyin listeye giremezsiniz tarzı yaklaşımla gündem belirliyorlar."

Anahtar Kelimeler:
Bülent TuranChpErken SeçimAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.