BİST
1464
ALTIN
497.756
DOLAR
8.3403
STERLİN
11.7528
EURO
10.1080
Son Dakika
Yatırımcı Yarım Gram Altına Yöneldi
Son Dakika
NATO Zirvesi Bugün Başlıyor
Fransa Açık'ta Şampiyon Novak Djokovic
Son Dakika
Şampiyon Novak Djokovic
Türkiye En Çok Aşı Yapılan 10. Ülke
Son Dakika
Türkiye En Çok Aşı Yapılan...

Müge Anlı Müjdeli Haberi Canlı Yayında Verdi

Müge Anlı'da yüzleri gülümseten bir olay yaşandı. 17 yaşındaki Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da evden çıkıp sırra kadem basmıştı. Genç kız, "Müge Anlı beni bulamaz" ifadelerini kullanmıştı. Anlı ise bugünkü canlı yayında genç kızın bulunduğunu açıklayıp, "Hani bulamazdım. Nasıl buldum ama cadı" diyerek genç kıza takıldı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
14 Haziran 2021 Pazartesi 13:06
227 Okunma

İstanbul Bakırköy'de yaşayan Işıl Naz Hoşbay, 9 Haziran'da sırra kadem bastı. Paniğe kapılan ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı.

Kızlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı.

Aile, kızlarının güzellik merkezinde kaybolduğunu anlattı.Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi 17 yaşındaki genç kızı bulmak için düğmeye bastı. Müjdeli haberi ise bugün alındı.

Başarılı sunucu Müge Anlı, canlı yayında kayıp kızın bulunduğunu açıkladı.Anlı, stüdyoya gelen geç kıza, "Şu anda karşımda duruyor. 'Müge Anlı beni bulamaz' demişti. Nasıl buldum ama. Cadı neredesin sen. Kız kaçılır mı evden. Ben bu yaşımda bile annemle bir yere giderim." dedi.

Çok korktuğunu belirten ve bir parkta bulunan genç kız ise "Aslında babamla kavga etmiştim. Sonra çıktım. Gittim…" dedi

Anahtar Kelimeler:
Müge AnlıKahraman HaberTatlı Sert
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.