Tartışma Sırasında Hem Kendini, Hem Eşini Vurdu

Karaman'da Yıldıray Ş. (52), eşi Hatice Ş. (50) ile tartışırken elinde bulunan tabanca, yaşanan arbede sırasında art arda ateş aldı. Hatice Ş. göğsünden vurulurken, iki merminin de bacağına isabet ettiği Yıldıray Ş. çifti hastanede tedaviye alındı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
28 Mayıs 2021 Cuma 04:55
816 Okunma

Olay, bugün saat 18.40 sıralarında merkeze bağlı Akçaşehir Beldesinde meydana geldi. Yıldıray Ş., belirlenemeyen nedenle eşi Hatice Ş. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yıldıray Ş. tabancasının namlusunu eşinin üzerine doğrultu. Hatice Ş. de engellemek isterken, yaşanan arbede sırasında tabanca art arda ateşlendi. Hatice Ş. göğsünden vurulurken, eşi ise bacağına isabet eden 2 mermi ile yaralandı.

Çift ihbar üzerine çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Hatice Ş.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği, Yıldıray Ş.'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayı duyup, hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Soruşturma sürüyor. 

Anahtar Kelimeler:
TartışmaKahraman HaberKaraman HaberleriCinayetAile Içi şiddetşiddetli Geçimsizlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.