BİST
1391
ALTIN
495.936
DOLAR
8.7180
STERLİN
12.0514
EURO
10.3510

Uğur Işılak: Zannedersin ki Veganlar, Hiç Sivrisinek Öldürmemiş

Şarkıcı Uğur Işılak, katıldığı programda veganları hedef aldı. Işılak “Zannedersin ki o vegan olan, hayatında hiç sivrisinek öldürmemiş. Zannedersin ki, evinin önünde fare zehri yok" dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
20 Haziran 2021 Pazar 18:27
556 Okunma

Şarkıcı Uğur Işılak, Youtube'da katıldığı bir programda uzun bir süredir kendisinin de et ve süt ürünleri tüketmediğini söylerken, veganların bazılarını ‘aşırı’ olmakla suçlayarak, "Zannedersin ki o vegan olan, hayatında hiç sivrisinek öldürmemiş" dedi.

Işılak "Uzun bir süreden beri et yemiyorum. Süt ürünleri de yemiyorum. Vegan etiği gereği değil. Birkaç aydan beri devam ediyor. Şimdi et ve süt ürünü yemediğin için ne yapıyorsun? Alternatiflere bakıyorsun. Bakliyat var önünde. Fazlasıyla yiyorum. Veganlık adı üstünde, et ve süt ürünleri yemiyorsun kardeşim, bu kadar" diyen Işılak, "Veganların siteleri var, giriyorsun, öyle bir ideolojik hale gelmiş ki mevzu. Neredeyse et yiyen insanlar cani olarak ilan edilecek. Bizde her şey aşırı. Zannedersin ki o vegan olan, hayatında hiç sivrisinek öldürmemiş. Zannedersin ki, evinin önünde fare zehri yok" ifadelerini kullandı.

Işılak ayrıca, "Veganlar tamamen ideolojik demiyorum. Haklı olduğu yerler var" diye de ekledi.

Son Güncelleme: 20.06.2021 18:29
Anahtar Kelimeler:
Uğur ışılakVeganKahraman HaberSivrisinekVegan Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.