BİST
1461
ALTIN
506.251
DOLAR
8.3655
STERLİN
11.8243
EURO
10.1213

Ömer Çelik, Afrin'deki Saldırıyı Lanetledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Afrin'de Şifa Hastanesini hedef alan ve çok sayıda sivil Suriyelinin ölümüne yol açan saldırıyı kınadı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
12 Haziran 2021 Cumartesi 23:46
533 Okunma

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda saldırıya tepki göstererek şunları kaydetti:

"Afrin'de Şifa Hastanesi'ni hedef alan ve çok sayıda sivil Suriyeli kardeşimizin ölümüne ve yaralanmasına neden olan YPG/PKK insanlık düşmanı bir terör örgütü olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. DEAŞ terörüne karşı YPG/PKK terörünü desteklediğini söyleyen ülkelerin bu desteğe son verme zamanı gelmiştir ve dahi geçmektedir. Masum sivilleri ve hastaneyi alçakça hedef alan bu saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye olarak PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz sürecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bu mücadele noktasında terörün her türlüsüne karşı topyekun mücadele verilmelidir."

Çelik'ten Sert Tepki: Bu Siyasi İkiyüzlülüktür
Çelik'ten Sert Tepki: Bu Siyasi İkiyüzlülüktür
Çelik: Netanyahu Hükümeti Bir Suç Makinesidir
"20'li Yaşlar" Akımına Karşı Vatandaşlara Uyarı!
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu Saygısızlığı Aynen İade Ediyoruz
Anahtar Kelimeler:
Ak Partiömer çelikKahraman HaberAfrin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.