Suriye'de Halk Sandığa Gitti
Son Dakika
Suriye'de Halk Sandığa Gitti
Antalya'daki Orman Yangınlarında 80 Dekar Kül Oldu
Son Dakika
Antalya'daki 80 Dekar Kül Oldu
Türkiye Hazırlık Maçında Azerbaycan ile Karşılaşacak
Son Dakika
Türkiye Azerbaycan ile Karşılaşacak
Amazon'a Dava: Adil Olmayan Şekilde Fiyatları Artırdı
Son Dakika
ABD'de Amazon'a Dava

Kargalar Güvenlik Görevlisine Saldırdı

Erzincan’da yavrusunu korumaya çalışan kargalar, evine girmek isteyen güvenlik görevlisine saldırdı. O anlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
26 Mayıs 2021 Çarşamba 19:36
568 Okunma

Erzincan’da havalimanında çalışan özel güvenlik görevlisi Salih Sevimli, mesaisi bitince evinin yolunu tuttu.

Sevimli, yaşadığı binanın bahçesine girecekken kargaların kendisine saldırmaya çalıştığını fark edince, bir süre durumu anlamaya ve kendisini korumaya çalıştı.

O sırada bir karga yavrusunun binanın girişinde durduğunu gören Sevimli, diğer kargaların da onu korumaya çalıştıklarını anladı.

Yetişkin kargaların saldırı altında yavru kargayı güçlükle bahçe dışına çıkaran Salih Sevimli, daha sonra evine girebildi.

"Merdivenlerde yavrularının olduğunu fark ettim"

Salih Sevimli, o anları şöyle anlattı:

“Mesaiden çıktım. Eve gelince kargaların bir tuhaf davrandıklarını gördüm. Kargalar çok hırçın davranıyorlardı. Tam merdivenlerde yavrularının olduğunu fark ettim. Tabi yavruya zarar vermemek adına yuvasını da araştırdım. Bulamayınca bahçeden çıkarmaya çalıştım. Çünkü çok hırçınlardı. Eve girmeme müsaade etmiyorlardı. Tabi o hengame ile ev halkı ile biraz uğraştık ama yavruyu da bahçeden dışarıya çıkardık. Yuvasını araştırdık. Bir türlü bulamadık. Yuvasını bulamayınca doğal ortamına bıraktık kargayı.”

Anahtar Kelimeler:
ErzincanErzincan HaberleriKahraman HaberGüvenlik Görevlisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.