Fatma Damla Altın Dünya Şampiyonu Oldu

Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda özel sporcu Fatma Damla Altın, heptatlon branşında dünya şampiyonu olarak ikinci altın madalyanın sahibi oldu.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
10 Haziran 2021 Perşembe 17:26
585 Okunma

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.

Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandıran milli sporcu Fatma Damla Altın, "Kazandığım tüm madalyaları şehitlerimize armağan ediyorum. Dünya Şampiyonası'nda mücadele ederken, arkamda Türk milletini düşünerek yarışıyorum. Şampiyon olduğumda İstiklal Marşı'mızı okuturken çok mutlu oluyorum, tarifi imkansız duygular yaşıyorum, ay-yıldızlı, al bayrağımızı en üstte göndere çektirmek için gücümü sonuna kadar kullanıyorum" dedi.

Milli atlet Fatma Damla Altın, 400 metre engelli yarışlarında da altın madalya kazanmıştı.

Alper Kılınç bronz madalya kazandı

Alper Kılınç da erkekler 3 bin metre su engelli kategorisinde bronz madalya elde ederken, Muhsine Gezer ise kadınlar 200 metrede finale yükseldi.

Şampiyona, 13 Haziran Pazar günü yapılacak müsabakalar ile sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
Fatma Damla AltınKahraman HaberDünya şampiyonuHeptatlonDünya Para Atletizm Şampiyonası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.