BİST
1409.56
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Yolcu Sayısını Yüzde 43 Artırdı

SunExpress, geçen yıla göre yolcu trafiğinde yüzde 43 artış sağladı.

Furkan Ertuğrul
Furkan Ertuğrul
28 Ağustos 2021 Cumartesi 18:34

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yılında bugüne kadar toplamda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıdığını açıkladı. Havayolu, geçen yılın aynı dönemine göre yolcu trafiğinde yüzde 43 artış kaydetti.

Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağına eklediği yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunarak Türkiye turizmine destek veren SunExpress, yüzde 85 doluluk oranına ulaştı.

Tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu SunExpress, özellikle pandemi döneminde yolcularına seyahat planlamalarında maksimum esneklik sağlayarak daha rahat ve huzurlu bir seyahat deneyimi sunmak için Korona Garanti Paketi, orta koltuk rezervasyon imkânı ve SunFlex gibi çeşitli uygulama ve hizmetleri hayata geçirdi.

SunExpress, Türkiye’de hayata geçirilen ‘Güvenli Turizm Programı’ ile eş zamanlı olarak yerli ve yabancı turistlere Türkiye’nin tatil için en güvenli adreslerden biri olduğunu göstermek adına otoriteler ve turizm profesyonelleri ile iş birliği içinde pek çok projeye imza attı.

Muhabir: Durmuş Ali Başkan

Anahtar Kelimeler:
YolcuSayıSunExpressTrafikYüzde
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.