Ayasofya'nın Eski İmamından 'Şok' Açıklama

Ayasofya'nın ibadete açılması üzerinden tam 1 yıl geçtiği bugünlerde Ayasofya Camii'nin eski imamı Mehmet Boynukalın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar gündem oldu. Aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan’ın da bulunduğu 14 darbecinin cezalarının onanması hakkında açıklama yapan İslam Hukuku Profesörü Mehmet Boynukalın, “Masum insanlara zulmeden Çevik Bir ve şürekasına balans ayarı yapıldığı günleri görmek nasip oldu çok şükür” dedi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
10 Temmuz 2021 Cumartesi 15:54
Ayasofya'nın Eski İmamından 'Şok' Açıklama

28 Şubat sürecinde Müslümanlara zulmeden darbeciler, nihayet hak ettikleri cezayı aldı. Yargıtay, 28 Şubat davasında aralarında Çevik Bir ile Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanığa verilen hapis cezalarını onadı.

Darbecilerin aldıkları ceza kamuoyunda sevinçle karşılandı.

İslam Hukuku Profesörü, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi eski İmamı Mehmet Boynukalın da konuya dair açıklama yaptı. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Mehmet Boynukalın şunları yazdı:

Demokrasiye balans ayarı yaptık” diyerek bu ülkenin temiz, vatansever, masum insanlarına zulmeden Çevik Bir ve şürekasına balans ayarı yapıldığı günleri görmek nasip oldu çok şükür. Cezaları onanmış hamdolsun.

İşte o paylaşım:

Ayasofya'da 87 Yıl Sonra Bayramı Namazı Kılındı
Ayasofya'da 87 Yıl Sonra Bayramı Namazı Kılındı
Ayasofya İmamı İstifa Etti
Ayasofya İmamı İstifa Etti
Son Güncelleme: 10.07.2021 16:10
Anahtar Kelimeler:
AyasofyaMehmet BoynukalınKahraman HaberAçıklamaBalans Ayarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.