Thodex’in Kurucusunun Evine Haciz

Thodex'in kurucusu firari Fatih Özer'in tedbir konulan banka hesabındaki 30 milyon lirası ve Kocaeli'deki evi için haciz kararı verildi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Haziran 2021 Çarşamba 15:15
442 Okunma

400 bine yakın kişinin mağdur olduğu Thodex kripto para borsasına ilişkin soruşturma kapsamında, Faruk Fatih Özer'in tedbir konulan banka hesabındaki 30 milyon TL'si ve Kocaeli'deki evi için haciz kararı verildi.

Thodex mağdurları suç duyurusunda bulunurken, alacakları nedeniyle de icra talebinde bulundu. İstanbul Anadolu 2. İcra Dairesi'ne bir mağdur 628 bin 460 TL için icra talebinde bulundu.

Talep onaylanırken, mağdurun avukatı Sinan Keskin memurlarla birlikte icra işleminde bulunacak. Faruk Fatih Özer'in, Kocaeli'nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde bulunan bir sitedeki ailesine ait dairede icra işlemi gerçekleşecek. Çilingirin kapıyı açmasının ardından icra için eşya tespiti yapılacak.

Thodex Soruşturmasında Önemli Tutuklama
Thodex Mağdurunun Davası Kabul Edildi
Thodex Şüphelileri Adliyeye Sevk Ediliyor
Başsavcılıktan Thodex Açıklaması
8 ilde Kripto Para Operasyonu: 62 gözaltı
2 Milyar Dolarlık Kripto Para Vurgunu
Anahtar Kelimeler:
ThodexKahraman HaberHacizKocaeliFatih özer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.