Suriye medyası: İsrail Saldırılarına Karşılık Verildi

Suriye devlet ajansı SANA, başkent Şam'da hava savunma sistemlerinin İsrail uçakları tarafından düzenlenen saldırılara karşılık verdiğini bildirdi.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
09 Haziran 2021 Çarşamba 10:30
745 Okunma

Suriye devlet ajansı SANA, başkent Şam'da hava savunma sistemlerinin İsrail uçakları tarafından düzenlenen saldırılara karşılık verdiğini bildirdi. İsrail'in Suriye topraklarını hedef alan saldırılarına bir yenisinin daha eklendiği bildirildi.

Suriye devlet ajansı SANA'nın aktardığına göre, İsrail ordusuna bağlı savaş uçakları, Lübnan hava sahası üzerinden başkent Şam'ı hedef aldı.

​Ajans, hava savunma sistemlerinin saldırılara karşılık verdiği bilgisini paylaştı.

Yalnızca maddi hasar meydana geldi

Öte yandan Suriye Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Lübnan hava sahası üzerinden yerel saatle 23.36'da başlayan saldırılarda hava savunma sistemlerinin çok sayıda füzeyi düşürdüğü ve yalnızca maddi hasar oluştuğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeMedyaIsrailSaldırıKahraman Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.