BİST
1461
ALTIN
504.846
DOLAR
8.3655
STERLİN
11.8390
EURO
10.1213

Patron Servise Gitti, İşçi Kasayı Soydu

Bursa’da Tuz Pazarı Çarşısı’ndaki bir çay ocağında 20 gün önce işe başlayan bir genç, patronunun servise gitmesini fırsat bildi ve kasadaki 8 bin TL ile cüzdanı alıp kaçtı.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
13 Haziran 2021 Pazar 12:25
445 Okunma

Çay servisine çıktığını ve dönene kadar soyulduğunu anlatan çay ocağı sahibi Alpaslan Alp ‘‘Bankadan mesaj geldi, 2 bin TL nakit para çekildi diye. Sonra tüm kartlarımdan, ben iptal edene kadar çekmeye devam etti ve toplamda 5 bin 500 TL çekip kayıplara karıştı’’ dedi.

Hayal kırıklığına uğradığını da söyleyen Alp, ‘‘Kalacak yeri yoktu, yukarıda yatıyordu, valizi hala orada. Ben yardımcı olmaya çalıştım ama o beni perişan etti’’ diyerek tepki gösterdi. Güvenlik kameralarının görüntülerinden eşgali belirlenen hırsız aranıyor.

Anahtar Kelimeler:
BursaHaberleriBursa Son DakikaKahraman HaberHırsızlıkTuz Pazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.