BİST
1411
ALTIN
496.924
DOLAR
8.7012
STERLİN
12.1219
EURO
10.3818

17 Yaşındaki Genç, Annesinin Eşarbıyla Canına Kıydı

Antalya'da duyanları kahreden bir olay meydana geldi. Oğlunu uyandırmak için odasına giden baba, 17 yaşındaki oğlunu, annesinin eşarbına sarılı şekilde ölü olarak buldu. Gencin neden intihar ettiği henüz bilinmiyor.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
25 Haziran 2021 Cuma 01:05
453 Okunma

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 151 sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanda yaşanan olay, hem mahalle sakinlerini hem ilçe halkını büyük üzüntüye uğrattı. Her sabah olduğu gibi oğlunu uyandırmaya gidenY. G., oğlu K. G.'ı ranzaya asılı vaziyette buldu.

ANNESİNİN EŞARBIYLA İNTİHAR ETTİ

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede K. G.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekiplerinin evde yaptıkları incelemede, gencin annesinin eşarbıyla ranzaya asılı vaziyette olduğunu tespit edildi.

CENAZEYE OTOPSİ YAPILACAK

K. G.'nin cansız bedeni yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
CinayetKahraman HaberIntiharölümAntalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.