BİST
1409.56
ALTIN
526.44
DOLAR
9.2620
STERLİN
12.7720
EURO
10.7921

Kocaeli'de Afete Karşı Bilinçli Sakinler Yetişiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Çayırova Atatürk Mahallesi sakinlerine yangınla mücadele eğitimi verdi.

08 Ekim 2021 Cuma 10:53

KOCAELİ (İGFA) - Acil durum ve afetlerde sadece Kocaeli’de değil Türkiye’nin her yerinde canla başla mücadele eden ve bu mücadelesiyle örnek gösterilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, düzenlediği eğitimlerle vatandaşları bilgilendiriyor. Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Eğitim Birimi KOBİTEM ekiplerince Çayırova Atatürk Mahallesi sakinlerine Yangın Güvenliği Eğitimleri gerçekleştirildi.

Çayırova Atatürk Mahallesi sakinlerine yangın esnasında doğru davranış şekilleri, yangın söndürücülerin kullanımı ve mutfaklarda gerçekleşebilecek yangınlarda hareket ve müdahale tarzı konularında uygulamalı bilgiler sunuldu. Vatandaşlar, oluşturulan küçük çaplı bir yangında fiili olarak yangın söndürücü kullanarak söndürme işlemi gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
SakinBilinçAfetKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.