Oksijen Tüpü Çalışırken Sigara İçmek İstedi, Hayatını Kaybetti

56 yaşındaki Alptekin Tekinalp, oksijen tüpünün çalıştığı sırada odasında sigara içmek için çakmak yaktı. Oksijen tüpünün alev almasıyla ağır yaralanan Tekinalp, hayatını kaybetti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
21 Temmuz 2021 Çarşamba 16:18
Oksijen Tüpü Çalışırken Sigara İçmek İstedi, Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir bakım ve rehabilitasyon merkezinde kalan 56 yaşındaki Alptekin Tekinalp, odasında sigara içmek için çakmağını yaktı. Bu sırada çalışır vaziyette olan oksijen tüpü alev aldı. 

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre yüzünde ve vücudunda yanıklar oluşan Tekinalp, ağır şekilde yaralandı.

Tekinalp, merkez çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Tekinalp, yoğun bakım ünitesine alındı. Tekinalp, yaklaşık 20 gün süren yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Tekinalp'in cenazesi otopsi incelemesinin ardından yakınlarına teslim edildi ve Kartepe İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
Oksijen TüpüKahraman HaberAptekin Tekinalp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.