Muhtarı Kurtarmak İsterken Canından Oldu

Antalya'da muhtar ile parkta koyun otlatan 6 kişi arasında kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için koşan ekonomist Eşref Demircan, arkadan yaklaşan bir kişinin kafasına satırla vurmasıyla hayatını kaybetti.

Sercan Selçuk
Sercan Selçuk
11 Temmuz 2021 Pazar 18:44

Antalya'nın Baraj Mahallesi'ndeki bir parkta koyun otlatanlardan rahatsız olan mahalleli, muhtar Adnan Uç'a haber verdi. Parka gelen muhtar Uç, gruptaki 6 kişiden, koyunları başka yerde otlatmalarını istedi. Karşılıklı tartışmanın ardından kavga çıktı.

Kavgayı ayırmaya çalışan ve finans işi yaptığı öğrenilen Eşref Demircan, kavgayı ayırmak istedi, gruptaki bir kişinin elindeki tabancayı aldı. Bu arada arkadan yaklaşan bir kişi, Demircan'ın başına satırla vurdu. Kavgayı görüp olay yerine gelen muhtarın kardeşi Ayhan Uç da başından yaralandı.

Haber verilmesi üzerine gelen polis, tarafları ayırdı. Yaralılar ambulansla hastanelere götürüldü. Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eşref Demircan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan ailesi tarafından alınan Demircan'ın cansız bedeni, Burdur'un Çavdır ilçesinde toprağa verildi. Kavgaya karışan ve cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Mertcan D. ise çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaKahraman HaberYaşamKavga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.